U bevindt zich hier

Over Bookc 

Bookc [bu:ks] is een missiegedreven uitgeverij die zich inzet voor het ondersteunen van positieve veranderingen in de wereld door zo veel mogelijk mensen te helpen groeien. We willen een diverse gemeenschap vormen van klanten en auteurs en producten en hulpmiddelen aanbieden die inzichten, empowerment en inspiratie bieden.

Ons verhaal

Patrick Verschelde, de oprichtter van Bookc, staat bekend als een professional in menselijk kapitaal en zelfs voorloper van inspirerend management en leadership. De persoonlijke filosofie van Patrick komt voort uit zijn open geest voor de wereld en de kansen die hij kreeg als kind en als professional. Zijn levenmotto omschrijft hij zelf als: 'Het leven is als een spiegel. Als je er naar lacht, dan lacht het terug.' 

Patrick publiceerde in 2002 in eigen beheer zijn eerste boek 'De weg naar succes. Over het realiseren van professionele doelstellingen.' Het werd een handboek voor medewerkers die wilden werken aan hun professioneel succes en tewerkstelbaarheid en raakte al gauw uitverkocht. Bookc werd opgericht in 2023 als een manier voor Patrick om andere auteurs te helpen bij het publiceren van inspirerende en transformerende boeken.  Bookc is gevestigd in het het inspirerende Tiegem in een huis met wortels die driehonderd jaar ver rijken. 

Wat we aanbieden

Bookc publiceert boeken vanuit drie genres: romans, leadership en kunst. De verbindende factor is dat ze niet alleen inzichten willen geven, maar vooral inspirerend en begeesterend zijn. Via het moederbedrijf OKc worden in het verlengde ook inspirerende coachings en workshops aangeboden. We doen dit met onze selectie van visionaire inspiratie-leiders.

 

Verbind je met ons

Bij Bookc houden we ervan om in contact te blijven met onze gemeenschap. Dit start niet alleen met een persoonlijke kennismaking met alle schrijvers die een Bookc-auteur willen worden. Wij nodigen u als lezer uit om lid te worden van onze mailinglijst, waar u als eerste op de hoogte zult zijn van nieuwe aanbiedingen, speciale evenementen en acties. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Terwijl u onze site bezoekt, hopen we dat u aanbiedingen zult vinden die u helpen de enorme kracht van uw gedachten en inpiratie te ontdekken en te leren dat u door slechts één inzicht de kwaliteit van uw leven, en dus ook van de wereld, kunt verbeteren.

Bedankt voor uw interesse in Bookc. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in onze familie.